Ingrediente:
- 3 oua și 2 albușuri
- doua linguri de miere
- 4 linguri faina de ovaz (eu am macinat ovazul in rasnita)
- doua linguri faina de cocos
- extract de vanilie
- coaja de la jumatate de lamaie
- sucul de la jumatate de lamaie si de la jumatate de lime
- 3 linguri ulei de masline
- 1 plic praf de copt
- miez de nuca
- o lingura fulgi de cocos
- 4 linguri kefir
- 1 mar
Se pun ouale intregi si albusurile intr-un bol de mixer si se mixeaza doua minute. Se adauga mierea, vanilia, lamaia, uleiul de masline, kefirul. Se mai mixeaza putin.
Se adauga faina si fulgii de cocos, praful de copt si nuca si se mixeaza pentru omogenizare.
Se toarna compozitia in tava de chec tapetata cu hartie de copt si se adauga cateva felii de mar.
Se coace la cuptorul incins la 180° C pentru aprox. 30-35 de min.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu