- 250 gr faina de migdale
- 1 ou
- 4 linguri de ulei de masline
- doi catei de usturoi
- doua linguri de apa
- patrunjel
- sare
- piper
- cimbru
- oregano
Adaugati toate ingredientele de mai sus intr-un bol si framantati aluatul. O sa iasa un aluat destul de moale.
Il intindenti in tava de tarta si intre timp pregatiti umplutura.
Umplutura:
- 1 zucchini
- 1 conserva ton in suc propriu
- 2 oua
- 200 ml smantana lichida pentru gatit
- 150 gr urda
- jumatate de praz mai mic
- sare
- piper
Spalati dovlecelul bine, taiati codita si il radeti cu tot cu coaja. Adaugati tonul.
Intr-un alt bol adaugati urda, ouale si smantana. Amestecati bine si adaugati-le peste dovlecel, amestecati si turnati compozitia peste aluat.
Puneti in cuptorul incalzit in prealabil la 180° C pentru 30 - 35 de min, pana este rumenita.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu