Ingrediente (pentru 4 portii):
350 gr paste
6 linguri ulei de masline
3 catei de usturoi
o conserva ton in suc propriu sau in ulei
doua linguri sos pesto rosso (sau tuna pesto)
150 ml bulion sau cateva rosii pasate
lamaie
sare
piper
patrunjel
parmesan
350 gr paste
6 linguri ulei de masline
3 catei de usturoi
o conserva ton in suc propriu sau in ulei
doua linguri sos pesto rosso (sau tuna pesto)
150 ml bulion sau cateva rosii pasate
lamaie
sare
piper
patrunjel
parmesan
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare si putin ulei.
Intre timp se pregateste sosul:
Se pun cele 6 linguri de ulei de masline in tigaia wok sau o cratita. Cand uleiul este incins se adauga usturoiul maruntit si se amesteca bine. Se adauga sosul pesto, bulionul, tonul si suc de lamaie dupa gust.
Se pun cele 6 linguri de ulei de masline in tigaia wok sau o cratita. Cand uleiul este incins se adauga usturoiul maruntit si se amesteca bine. Se adauga sosul pesto, bulionul, tonul si suc de lamaie dupa gust.
Se lasa putin sa fiarba si se potriveste de sare si piper.
Se adauga pastele fierbinti si se amesteca bine cu sosul.
Se servesc cu putin parmesan ras (daca se doreste).
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu